Že dober teden je od moje zadnje tekme, vendar se oglašam šele sedaj, saj prej ni zneslo. No, udeležil sem se 9,2 dolgega Teka ob Cerkniškem jezeru, ki šteje za ELGONova NTP.

Na startu se nas je zbralo 136 članov in članic. Članov točno 100. Začetek kar hiter, prvi trije kilometri so minili 10min34s. Na vasi Otok sem imel krizo, ki je trajala cca 2km in sem izgubil približno pol minute. Ko smo prišli v gozd sem na “svojih” klancih spet začel pridobivati. Kar malo mi je bilo žal, da se je tek bližal koncu, saj mi je šlo vedno bolje. V cilju sem bil v času 35min15s, kar je v močni konkurenci zadostovalo za 4. mesto v kategoriji (spet) in 15. mesto absolutno. S tekom se bil kar zadovoljen, žal mi je edino tiste krize, da sem tam izpustil čas pod 35min. Glede na razgibano traso je bil tempo 3:52/km soliden.

V skupnem seštevku ELGONova Notranjskega tekaškega pokala zasedam absolutno 7. mesto, v kategoriji do 29. let pa 3. mesto. Ja, letos bo še pestro do konca. Seveda pa pričakujem, da bom v zmeraj boljši formi :)

Naslednja tekma, ki se je bom udeležil, bo Olimpijski tek v Logatcu prihajajoči konec tedna.

Objavljeno 11.6.2012, kategorizirano: Nekategorizirano
OBJAVI SVOJE MNENJE
Komentar