Torej, prišel je dan, ko imam sprejemne izpite na Fakulteti za šport. Jutri bo zame “dan D”. Čaka me šest preizkusov. To so: tek na 2400m(potrebno je teči 10min ali manj), tek na 100m(14s ali manj), skok v daljino z mesta, kjer je potrebno preskočiti 230cm, plavanje na 100m – razdaljo je potrebno premagati v 2min, dvigovanje telesa – potrebno se je dvigniti vsaj šestkrat in premagovanje ovir nazaj – poligon – omejitev je 8,9s. Nekaj negotovosti in težav mi povzroča le premagovanje ovir nazaj, vendar šteje le najboljših pet izidov, tako da se s tem ne obremenjujem. Povsod drugje bi moral zlahka opraviti, predvsem tekaški del bi mi moral močno dvigniti celotno povprečje.
Ker pa sem se že junija pripravljal na preizkus, vendar sem se takrat nesrečno poškodoval tik pred zdajci, si resnično želim, da bi šel jutrišnji dan čimprej mimo, saj sem bil celo poletje na trnih. Najprej sem moral sanirati neugodno poškodbo, potem pa sem začel v avgustu trenirati in počasi, ampak res počasi prihajam v stare tire in formo.

V nedeljo me čaka tekma Notranjskega tekaškega pokala, Tek po Blokah, kjer sem bil lani peti absolutno. Sama proga mi kar ustreza, razen zaključnega spusta, kjer kot po pravilu zmeraj izgubljam proti tekmecem. Želim si izboljšati lanski rezultat in se z dobrim časom in uvrstitvijo vrniti na tekmovalne poti, saj bo to moja prva tekma po več kot 3 mesecih! Nazadnje sem tekel v Postojni v začetku junija na Mitingu mednarodne atletske lige.

Verjamem, da sem dobro in kvalitetno treniral, zato se veselim vseh nadaljnih tekem in preizkušenj.

Objavljeno 9.9.2010, kategorizirano: Novice
OBJAVI SVOJE MNENJE
Komentar

 
KOMENTARJI
  mateja commented

  Jest verjamem vate in vem d ti bo uspelu use kar si navedeu gor :)
  V nedeljo pa pridem navijat zate kr letos se sama ne bom udeležila teka zrd porušenga imunskega sistema :/
  tku de uso srečo!
  fajn bot
  lp

  09.09.2010 at 18:06
  Elvis commented

  Izak, vso srečo! Z lahkoto jih boš opravil.
  V nedeljo poročaš.

  lp

  09.09.2010 at 21:54